Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

JMC CS 1.6 lineup za 2009

21
JAN
Napisano od strane Schulz
Izvor : www.gotfrag.com
Kategorija: Counter-Strike
JMC CS 1.6 lineup za 2009
2009 godina pretendira da bude veoma interesantna za Counter Strike. Među ekipama koje se spremaju za nadolazeće turnire nalazi se i poznati američki klan Jax Money Crew.

Organizatori su zvanično najavili novu postavu za 2009 godinu, te kazali kako će ovo biti godina uspjeha. Alex "Jax" Conroy manager i vlasnik tima, okupio je ekipu za koju će mnogi širom svijeta reći da je all star ekipa fragera. Igrači koji su u CS-u osvojili gotovo sve što se može osvojiti, pojačani su i sa igračem nadolezeće generacije Davidom "zid" Chin. Veoma iskusnu ekipu predvodit će :

Michael "Method" So
Salvatore "Volcano" Garozzo
Erik "da bears" Stromberg
Justin "Sunman" Summy
David "zid" Chin

David i Justin žele svjetliju budućnost pa su se odlučili priključiti ekipi , jer više nisu željeli imati ništa sa CSS ekipom Venom. David se tačnije prvi priključio ekipi, a ''Jax'' je odlučio da se ekipa vraća na CS 1.6.

Lider će naravno biti David, a ogromno iskustvo ima i Erik, te će njih dvojica činiti izvrstan tandem, baš kao na Winter CPL 2005 kada je JMC osvojio treće mjesto.

Ova ekipa je i više nego iskusna, te ostaje da se vidi kakve će rezultate imati, a prvu priliku će vjerovatno imaju već na LAN turniru u Sjevernoj Americi, kao i na raznim kvalifikacijama za internacionalne turnire.

Komentari na JMC CS 1.6 lineup za 2009


woot, ovo ce bit nice pravo :D

avatarSilverBoy 21.01.09 u 15:15

Prethodne vijestiRSS