Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Aliens: Colonial Marines

04
JAN
Napisano od strane riddle
Izvor : www.4players.de
Kategorija: First Person Shooter
Aliens: Colonial Marines
Već duže vrijeme nije bilo nikakvih novosti u vezi sa pucačinom pod imenom Aliens: Colonial Marines koja dolazi iz kuće Gearbox Software i Sega, ali u međuvremenu su se pojavile neke „pozadinske“ informacije: Baš kao i u Left 4 Dead je u prvom planu teško preživljavanje u prostorima koji su poznati iz pojedinih filmova (npr. Zatvor iz Alien 3 ili Sulaco iz Aliens) i to u Single-Player modu kao i u kooperativnom modu za četiri igrača.

U Singleplayeru možete u svako vrijeme mijenjati karaktere i pri tome ostalim davati određene upute šta treba da rade. Pri tome, svaki od Colonial Marines-a ima zasebnu sposobnost i oružje poput: Bacača plamena, bacača raketa, oružje koje samo puca ili granate.

U Multiplayeru ovaj četveročlani tim može biti upravljan od strane četiri osobe (svako ima svoj karakter) koje se onda moraju suprotstaviti nadmoćnim vanzemaljcima koji vam sigurno neće tek tako dozvoliti da ih uništite. Da li će se i vanzemaljci u grupi moći upravljati, još uvijek nije poznato.

Prvobitno je igra bila najavljena za februar 2008. godine, ali kao što vidimo do njenog izlaska još uvijek nije došlo, gotovo godinu dana kasnije. Igra će biti dostupna u verzijama za PC, Xbox 360 kao i za PlayStation 3 iako konačan datum izlaska još uvijek nije poznat..


Komentari na Aliens: Colonial Marines


omg opet riddle xD... jedva cekam ovu igru

avatarGeeeX 04.01.09 u 22:15

Prethodne vijestiRSS