Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Halo 5 stiže na PC!?

01
APR
Napisano od strane spo7er
Izvor : www.IGN.com
Kategorija: Konzole
Halo 5 stiže na PC!?
Direktor Xbox odjela pri Microsoftu, Phil Spencer je naveo kako je malo vjerojatno da će Halo 5: Guardians doći na PC, no zato postoji velika vjerojatnost da će budući Halo FPS naslovi doći na Windowse.

Spencer je na Build 2016 konferenciji izjavio (http://www.pcgamer.com/phil-spencer-explains-why-halo-5-probably-wont-come-to-pc/) sljedeće:

"Što se Halo FPS naslova za PC tiče, vjerujem da postoji ogromna mogućnost za to, no u tom se pogledu, iz aspekta Halo-a 5 ne želim vraćati u prošlost. To ne znači da ne postoji ništa što bi se iz Halo franšize moglo pojaviti na PC-ju, nego jedino to da bih radije gledao u budućnost sa tog stajališta."Spencer je također naglasio da se treba raditi na igrama dizajniranima za obje platforme:

"Ne bih želio trošiti vrijeme na 'Frankenigre'; igre koje nisu namijenjene za određenu platformu. Moramo raditi na igrama koje će funkcionirati na objema platformama."

Napomenimo i da je nastavak Halo Wars strategije trenutno u razvoju za Xbox One i PC, kao i da Microsoft ustraje na takozvanoj Windows Universal platformi. Spencer je na Build 2016 konferenciji potvrdio da će igre za UWP podržavati modove, kao i da će svi budući Forza naslovi doći na Windowse.

Komentari na Halo 5 stiže na PC!?


UUUU SUPERR

avatarGamer65 25.09.16 u 13:54

Prethodne vijestiRSS