Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Rocket League pronašao način za crossplay

24
MAR
Napisano od strane spo7er
Izvor : www.IGN.com
Kategorija: Konzole
Rocket League pronašao način za crossplay
Psyonix je "pronašao način" kako bi funkcionisao crossplay između Rocket League PS4 i Xbox One igrača. Kako kažu, "jedina stvar koja preostaje da vidimo je da li će umješane strane sada pristati na ovako nešto."

U intervjuu koji je dao za Gamespot, Psyonix zamjenik predsednika Jeremy Dunham je rekao da sa tehnološke strane studio nema većih problema i da im je jasno kako bi crossplay funkcionisao. On ističe da su u ovom studiju veoma uzbuđeni u vezi ove ideje, ali da im sad preostaje jedino da sačekaju i vide hoće li dobiti zeleno svjetlo da realizuju ovu ideju.Microsoft je inače prvi uputio poziv "ostalim mrežama" (Sony-u) za crossplay igranje u igri Rocket League, a iz Sony-a su rekli kako sa tehničke strane to ne vide kao veći izazov ali da nemaju prevelike ambicije da eksperimentišu sa tom mogućnošću. Čini se da je sada Psyonix neka vrsta posrednika između ova dva.

Dunham ističe i da: "više igrača, za sve, znači i više igranja video igara. A što je više toga, to više i aktivne gaming zajednice."

Ostaje nam da vidimo kako će se odvijati situacija sa crossplay mogućnošću između PS4 i Xbox One igrača. Vjerujemo da bi rivalstvo između poklonika ove dvije platforme bilo još više pojačano, ali ovoga puta bi igrači imali priliku i da dokažu svoje umijeće u direktnim Rocket League okršajima.

Komentari na Rocket League pronašao način za crossplay


Prethodne vijestiRSS