Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Otkriveni novi Xbox One kontroleri

20
MAR
Napisano od strane spo7er
Izvor : www.IGN.com
Kategorija: Konzole
Otkriveni novi Xbox One kontroleri
Microsoft je sinoć otkrio dva nova Xbox One kontrolera iz ograničene serije koja se vjerojatno neće naći na policama naših lokalnih prodavnica, no zato će ih svi koji žele da plate troškove poštarine moći naručiti za otprilike 70€.

Nadolazeći modeli se nose nazive Dusk Shadow i Copper Shadow, a iako će u naredne dvije sedmice biti ekskluzive za američki lanac trgovina Best Buy, odnosno Gamestop, od sljedećeg će se mjeseca moći naručiti i online direktno od Microsofta.

Izgled novih modela možete pogledati ispod :Oba kontrolera su dizajnirani prema tzv. novom standardnom predlošku, što znači da dolaze sa 3.5mm jack-om za slušalice i manjim poboljšanjima u odnosu na originalne Xbox One kontrolere. Drugim riječima, radi se o Xbox One Elite kontrolerima s nešto drugačijim eksterijerom.

Koliko će zaista limitirana ova limitirana serija kontrolera biti nije još poznato, no ako je suditi po Microsoft-ovim prijašnjim ograničenim serijama gamepada, vjerojatno se neće proizvoditi duže od godinu dana.

Komentari na Otkriveni novi Xbox One kontroleri


@rusijabajomojNe znam iz kojeg razloga ali su mi XBOX360 kontroleri bolje odgovarali na PC nego na samoj konzoli lol, dok je sa PS kontrolerima druga priča 

avatarspo7er 24.03.16 u 18:57

Imam 3 XBOX360 kontrolera, koristim na PCu. Najbolji gamepad ikad, imo.

avatarrusijabajomoj 20.03.16 u 21:06

Prethodne vijestiRSS