Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Ipak jeftiniji PS3

15
JUN
Napisano od strane iggy_pop
Izvor : www.bivingsreport.com/2006/nintendo-wii-vs-sony-playstation-3-an-update/
Kategorija: Konzole
Ipak jeftiniji PS3
Direktor Sony-a Howard Stringer izjavio je kako kompanija pokusava odluciti koliko će biti smanjenje cijene igrace konzole koje su zatrazili potrosaci. Izgleda da je ipak bilo istine u glasinama koje su prosli tjedan pocele kruziti internetskim krugovima kako će japanski div biti primoran sniziti cijenu Playstation 3 konzole, buduci da gubi tržišnu bitku s konkurencijom.

Stringer je priznao kako im je Nintendov Wii neočekivano snažna konkurencija. Također je izjavio da je Wii postao jako dobar poslovni model u usporedbi s njihovim zato što je jeftiniji i dodao da potrošačku želju za smanjenjem cijene PS3 ne dovode u pitanje.

Sony je već spustio cijenu u Japanu za 20%, i to prije nego što su konzolu plasirali na tržište u ostatku svijeta. Bez obzira na to, PS3 je još uvijek daleko najskuplja igraća konzola, a mnogi analitičari kažu kako će Sony morati još više sniziti cijenu.

Pad cijena očekuje se oko Božića, a u Sony-u se nadaju da će sezona darivanja uspjeti izvući njihov odjel za video igre iz golemog minusa s kojim su poslovali u posljednjih godinu dana.

Komentari na Ipak jeftiniji PS3


Neka, neka!!!!!!!!!!!!

avatarRaiD3N 20.06.07 u 06:22:25

Prethodne vijestiRSS