Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Shadows of the Damned

23
JUN
Napisano od strane farystr0n
Izvor : gamespot.com
Kategorija: Drugo
Shadows of the Damned
Ako ste i zaboravili na stalne pokušaje demona da vas ubiju, moramo vam reći da je pakao bliži nego ikad ! Naravno, ovo može značiti samo jedno - Shadows of Damned izlazi na tržište ! Ova horor igra je 21. juna izašla na sjevernoameričko tržište, a 24. juna (sutra) očekujemo je u Evropi.

Naime, EA je predstavio ovu igru kao perfektan TPS (Third Person Shooter) za sve one koji vole krvave i strašne borbe. Briljantno izrađene situacije tijekom borbe, realnije nego ikada, kao i fantastičan gameplay čine ovu igru posebnom.
Da se podsjetimo, vi predstavljate lika po imenu Garcia Hotspur koji se bori protiv zlih demona i njihovog vođe - Gospodara tame. Njegova djevojka Paula je kidnapovana i on čini sve kako bi je spasio iz ruku neprijatelja.
Ovaj neobični lik ima sposobnost transformacije u bilo koje oružje, što mu daje neuporedivo veću snagu i prednost u odnosu na protivnike, kao i u stvari poput motora, baklje,...
Također, još jedna pogodnost za gamere je kretanje prilikom ciljanja i pucanja.
Krajnji ishod borbe zavisit će od vaše spremnosti da se sukobite s neprijateljima i upotrebe vaših moći koje će vas uvijek pratiti.

Shadows of the Damned izlazi u verzijama za PS3 i Xbox 360.
Komentari na Shadows of the Damned


Prethodne vijestiRSS