Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Top 20 CS igrača svijeta: Uvod

03
JAN
Napisano od strane elite
Izvor : HLTV.org
Kategorija: Counter-Strike
Top 20 CS igrača svijeta: Uvod
Došlo je vrijeme za rezime 2010 godine i da se otkrije ko su prave zvijezde Counter Strike-a. HLTV.org je uvijek želio isprobati nešto novo, tako da je ovaj put pripremio popis od 20. najboljih CS igrača protekle godine. Igrači sa spiska će se postepeno otkrivati tokom nekoliko idućih sedmica.

"Kako je naša statistička sekcija doista procvjetala u posljednjih godinu dana, tako smo i došli na ideju da uradimo nešto ovakvo. Tokom cijele godine smo prikupljali detalje o najboljim awperima, najboljim ubicama i pravili statistike. Imajući u vidu da je praktički nemoguće sjetiti se svih turnira igranih prošle godine, statistike su nam omogućile da detaljno analiziramo svaki turnir i svakog igrača." - Izjavili su iz HLTV-a na svojoj oficijalnoj stranici.

Osim statistika s velikih LAN turnira, dakle timskih postignuća, također su uzete u obzir individualne nagrade ( npr. najbolji awper nekog turnira ) i upravo one mogu biti presudne. Zajedno,svi ti faktori stvaraju određenu sliku o igraču i isti će po toj slici biti svrstan na višu ili nižu poziciju na popisu. Uz poziciju igrača na listi, bit će objavljen i detaljan članak dotičnog o njegovom uspjehu u 2010 godini.

Pozicije igrača će se postepeno otkrivati od dvadesete pozicije ka prvoj, sve do 20. Januara 2011. kada će biti objavljen igrač godine.

Komentari na Top 20 CS igrača svijeta: Uvod


EDWARDS 

avatartitaN_ 04.01.11 u 16:49

e nek je i tebi prihvatio jednu vijest xD

avatarTul3_Hz 04.01.11 u 04:23

Prethodne vijestiRSS