Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

puta sa karriganom na DH Winter

22
NOV
Napisano od strane FRiTZZY
Izvor : hltv.org
Kategorija: Gamerski događaj
puta sa karriganom na DH Winter
Finn "karrigan" Andersen će ipak prisustvovati na DreamHack Winter turniru, no kao što već znamo, ne sa svojim timom mousesports, već kao standin u danskom timu puta!; inače on bi trebao biti zamjena za Robert "Rogga" Forsberga koji je izbačen iz tima zbog problema komuniciranjem tokom mečeva; različiti jezici.

U srijedu je pobjednik engleskih DH Winter kvalifikacija, danski tim 'puta' zamjenio Nicklas "zhn" Jørgensena sa Robert "Rogga" Forsbergom; ipak stvari nisu išle na ruku po tim puta jer je rogga slabo razumjevao danski jezik što je predstavljalo veliki problem u mečevima.
Kapiten tima puta, Sune'crZy' Hanzen je izjavio: "Poslije nekoliko zajedničkih treninga sa Roggom i komuniciranjem na engleskom jeziku; shvatili smo da gubimo koncetraciju te da to predstavlja problem za nas. Rogga je inače iz sjevernog djela Š vedske i ne razumije danski jezik; dok se BARBARR prilično dobro snalazi i nećemo ga morati mjenjati. Sa Roggom to nije bio slučaj i morali smo napraviti zamjenu, kako bi mogli komunicirati na danskom jeziku i biti mnogo koncentriraniji na igru."

Kako bi konačno odlučili line-up za DH Winter, tim puta je odlučio koristiti Finn 'karrigan' Andersena kao standin za ovaj turnir, jer mouz svakako neće biti učesnik turnira.

"Imamo šansu igrati sa karriganom, on govori danski jezik i tako smo rješili probleme oko komunikacije tokom mečeva; veoma sam sretan što će nam baš on pomagati na DHu jer je zaista izvrstan igrač, mislim da ćemo sada imati i više šansi za prolazak grupne faze" - dodao je kapiten tima puta, crZy.

Tim 'puta' je konačno pronašao svoj lineup za DH : Winter, a on izgleda ovako:


Tim je u četvrtak svrstan u grupu C gdje će igrati protiv Power Gaminga; x6tencea te tima koji će se kvalifikovati putem BYOC kvalifikacija.
DreamHack Winter počinje sljedeće sedmice i timovi će se takmičiti za nagradu vrijednu $35,400.

Komentari na puta sa karriganom na DH Winter


Djaba mu kad je ruzan 

avatarKillaOR 23.11.10 u 20:07

najbolje je pokazao se u h2k ali u MYM je bio kljucni igrac uz pitu i volio bi ga vidjet sad u sastavu MYM-a ali steta sto se povlaci , sto se tice karigana sad je puta mogu sigurno reci fina ekipa !

avatarn0RdeN 23.11.10 u 15:13

Igrao je za mym i h2k.

avatarc1le 23.11.10 u 15:09

nije los ovaj BARBARR neznam gdje tacno igrao nedavno kada je raspusten tim 

avatartitaN_ 23.11.10 u 14:34

Prethodne vijestiRSS