1871 pregleda,
51 odgovora i
0 glasova
Napisano : 09.07.09 u 22:54
Eh ovako ninje, pretjerali ste sa copy-paste vijesti od sada vam ja to necu prihvatati a ne vjerujem ni da ce drugi globali i admini. Prevodite i trudite se bar malo da vijesti na nesto lice pa nek vam accepta ko hoce, ja sigurno necu jer ste pretjerali sa vasim glupostima.
Dalje, spam - psovanje - vrijedjanje i sve ostale vase gluposti od sada ce se kaznjavati BANOM OD MJESEC DANA.
Teme sa nazivom koje nemaju blage veze sa sadrzajem ce biti obrisane a user banovan a to su tipa "pomoc, need help, ?" i tako te gluposti, takodjer i teme "mix 5 v 5" ce biti obrisane odmah jer imate gathere, pretjerali ste i sa tim temama i ne zanima me ona vasa poznata "gathere niko ne gleda". Potrudite se da ih gledate i da ne valjate gluposti.
Dalje, teme koje nemaju blage veze sa podforumom u kojem su podignute bice obrisane.
Dalje, useri koji budu pisali "sta spamas" i tako slicne postove ce biti banovani na 2. sedmice, vi niste administracija da govorite nekom je li spama ili ne, vas post sa tim sadrzajem ce se smatrati spamom.
Edit:
Postovi na sliku dana tipa "first, second, fifth..." takodjer ce se smatrati spamom.
Eto ako se sjetim jos kojeg pravila bice dodano.
Hvala svima na razumijevanju!
EDIT:
Ako neko od administracije ima da doda sta, slobodno nek edituje i ako neko od usera ima neku primjedbu neka je kaze sada.
edit2:
Dok gatheri ne budu napravljeni teme za cw ce biti odobrene, cim se naprave bicete obavjesteni na ovoj temi.