| to vise mi se cini da je problem do rama ako ne moze ucitavat.. probaj resetovat module rama (izvadis i stavis opet).. |
| nije ti gaficka kompatibilna sa maticnom plocom moras je mjenjat za drugu generaciju |
| nije ti gaficka kompatibilna sa maticnom plocom moras je mjenjat za drugu generaciju |

| hahahahahahahahahahahahahaha nista drugo nemam za reci..pa da nije kompatibilna nebi je mogao ni ugraditi ne? nema tu neznam sta..il je agp il je pci express..zavisi koji slot ima..eh..svakakvih ljudi ontopic: npr. ja imam isti ali bas isti problem kao i ti..imo sam nvidiinu 7600GS i radila perfektno..stavih radeonovu 1650 pro..sto ljudi rekli da je bolja od nvidiine a meni se cini kao da mi je manji fps i nesta sporije radi.. probat cu proguglat i raspitat se pa ak sta skontam javim na pm ![]() sry za spamm |
| sugestije: 1. Provjeri napone; na prikljuchcima iz napojne .. to se meni prije desavalo .. da je napon na kablu od hdd-a malo slabiji od minimalnog .. i onda imas problema s radom HDD-a .. to jest .. bude sporiji nego inace .... (ovo mozes uraditi s nekim alatom kao sto je asusov pc probe) 2. moguce da ti windows ne koristi ram memoriju kako treba ..tj. bez obzira sto imash 2gb .. on i dalje koristi virtualnu memoriju koja se nalazi na HDD-u pa kad alt tabash treba mu vremena da pristupi swap fileu .. bla bla .. to ces rjesiti tako sto ces desni click na my computer, properties -> advanced ; performance -> settings > virtual memory -> pa settings ili advanced, sta vech i pokusaj tu smanjiti velicinu tog paging filea... mislim da je to jedna od stvari .. ja bi prvo provjerio to dvoje .. dakle napon i virtualna memorija .. pa bi se tek oko ostalih prijedloga zezao ... ako je do napojne .. zamjenish je uzmesh jacu i to je to .. Najvjerovatnije je da si prije cod4 igrao na nizim detaljima ... tako da sad racunar ima vise stvari da loada ... pa normalno da mu treba vise memorije z*** vece kolicine textura i ostalih stvari .... p.s. spava mi se .. ako mi josh nesh padne na pamet .. recu ti... provjeri da li si fino drivere od stare rafe uninstalirao .. i vidi josh dodatne procese, sta vuche memoriju .. |