S3phirotH je napisao/la:
Iskreno, mislim da ce ovo biti jos jedna u nizu igara koje su propale. Naime, svaka igra radjena prema blockbusteru ne moze da valja. Isto tako, svaki blockbuster radjen prema igri ne moze valjati. To je zakon prirode koji je itekako poznat, nama, gamerima.
Hmm, moguce je da ce se fanovima svidjeti. Ista stvar je i sa Spider-Manom i Super-Manom. Igre su nekvalitetne i kratke. Grafika donekle nije losa, ali ostatak igre je povrsno uradjen. Moram priznati da redovno igram Spider-Mana jer volim taj serijal. No, ipak ne mogu pohvaliti igru. Donekle sam uzivao igrajuci taj serijal, ali brzo dosadi. Inace ono sto pocnem da prekucavam i zavrsim. Jednostavno to je moj stil.
Kada pocnem igru > zavrsim je.
Igra je dobila odlicne ocjene na konzolama, i na PS3 i na Xboxu prosjek je bio 91%, sto znaci da je igra vec super. Ipak, sa obzirom da je pravi nedokazana i neiskusna ekipa moze malo uliti strah, ali ne mislim da ce biti totalni krs. Rekao bih da ocjene nece ici ispod 80%, a to je itekako dobro.
Evo minimalni (ocekivani zahtjevi za PC):
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz/AMD Athlon64 3000+
Memory: 1 GB
Hard Drive: 9 GB Free
Video Memory: 256 (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X1300)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Pentium D @ 3 GHz/AMD Athlon64 X2 3800+
Memory: 2 GB
Hard Drive: 9 GB Free
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 7900 GT)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Znaci nista pretjerano, igru bi na High detaljima danas mogao pokrenuti prosjecan PC. Jos jedna stvar koja me plasi je eventualna neoptimizovanost, sjetimo se GTA IV, igra je imala najogavnije tehničke karakteristike ikad, i ubijala je gameplay. Nadamo se da se to nece desiti Batmanu.
Btw, igru pravi nekakav Rocksteady Studios, a izdavac je Edios. Ova ekipa Rocksteady Studios, osnovana je 2004. a iza sebe, pored Batmana, imaju samo jos jednu igru.
Jos ss-ova, ovi su sa Xbox-a
Primjetite cool recke na glavi neprijatelja.