Tema : Become A Legend (273 pregleda i 22 odgovora)
Napisano : 09.05.09 u 13:16
Poz svim gejmerima ...
E ovako ... Treba mi da mi neko kaze kako da postanem Regular First Team Player ili kako vec... Ono da igram jednu cjelu utakmicu ... Da me ne mjenjaju na drugom polovremenu ili da ne igram prvo poluvreme a da igram drugo ... Znaci obadva poluvremena da igram ... Ma znate sta je ... Mislim znaju oni koji igraju PES .... Znaci kako je najlakse da postanem Regular Player .....
Ako igras prvu postavu nabijes staminu na 95 i igrat ces cijelu tekmu a ako nisi prva postava kad udjes sa klupe igraj sto bolje
Poslusaj me boan ako si prva (kad je izboris) na ono strenght stavi 6 shut 2 ostalo 1 i pucaj meceve. Nakon 1-2 godine imat ces staminu 95 i moci ces igrati 5 meceva zaredom bez problema. To sto te trener izbacuje je nedostatak stamine (kondicije)
Glavno ti je da igraš dobro i da se iskazuješ na treninzima, a u vezi igranja u oba poluvremena neznam (mene je često trener znao izbaciti u drugom poluvremenu) Zavisi i u kojoj ekipi igraš
Da bi igrao u prvom timu moraš igrati na treninzima i povečava ti se snaga šut i dr...
Moj savjet:
Kada ti dodžu ponude za klubove nemoj se odma zaletiti i gledati rank koji je npr... dodžu ti ponude klubova sa rankom 15 i 35 uvjek uzmi veči da bi mogao igrati u provj postavi zato što si slab i nebi mogao igrati u prvoj postavi za neki klub koji je dobar...
ja sam igrao prvo u fulhamu, i prvo sam bio klupa, zatim me ubacivo u drugom poluvremenu, i zabio golove i tako nekoliko tekmi. onda sam poceo bit prva postava, ali me izbacivo u 70' zbog nedostatka stamine. zatim, sad sam preso u arsenal, i prva sam postava i igram cijelu tekmu
tako da, vazna ti je stamina, ofc zabijati golove, i biti uporan. onda ces biti prva postava 4 ever
Sad lafo odma u manchester znas samo koliko ti treba da igras u prvom timu nekog ofirnog kluba.Moras zabiti bar 25 golova da bi te trazio neki fin klub n.p everton.Do manchestera ne mozes dogurati jos za sedmicu,temu si postavio maloprije a vec igras!!
al et da pomognem samo ganjaj da ti ocjena bude sto veca...7 najmanje iz citave sezone!!
To je najvaznije
Glavno ti je da igraš dobro i da se iskazuješ na treninzima, a u vezi igranja u oba poluvremena neznam (mene je često trener znao izbaciti u drugom poluvremenu) Zavisi i u kojoj ekipi igraš
nazavis to od ekipe vec od njegovog igranja.... npr ako igra prvu postavu i ako bas dobro igra on bi na top plajer trebao zabiti 1 il 2 gola a to sto mu jos govore da stamina ima veze ja bi se slozio sa tim je sto veca stamina to veca kondicija....
Ja nisam puno dogurao ali.....nekoliko utakmica sam zaredom bio strijelac a asistent sam u skoro svakoj....drugi strijelac Chieva...nisam naravno igrao od početka prvenstva ali sam na treningu bljirirao...svaki meč sam MVP....izađem pred kraj meča me zamjene jer sam jako slab sa staminom ali....startna postava....
moj recept za prvu postavu......što bolje odigrat meč sa što manje izgubljenih lopti uz asistencije i golove.....
jednom sam bio počeo da igram na EASY i davo golove naravno od lake šale.....ušao u prvu postavu kroz 2-3 meča....poslje nisam ni igro samo sam išao skip match....i bio sam u prvoj postavi prije svake utakmice----
Moras da nabijes staminu(kondiciju) na 95.Moras sto bolje da igras nesmijes biti sebican niti stalno fulati golove i slicno.Moras se dobro pokazati u timu...