~ Stigao u Sarajevu napokon,hvala kurcu...
~ Nisam spawao pa ima jedno onako od oka 49h ( 100% ) :S,sad se qpao da dodjem malo sebi tak..
~ Momci nadam se da je organizacija bila dobra i da je sve islo kako treba,trudio sam se koliko sam mogao..Morao sam grupe praviti par puta ( radi otkazivanja kka,pa onda dolazivanja i sl )..Ali ajde nema veze..
~ Zahvaljujem vam se od srca sto se ispostovali na neki nacin mene i moju organizaciju..
~ Drago mi je sto sam vidio momke koji su mi kao braca i dan danas ( h1p,ved0 & company )..Nytro ( Kemo ) imas burazeru topli pozdrav od mene za tu tvoju dobrodusnu dusu,Zoka isto tako,Pelko takodje...
~ Nicky brate hvala sto si javio na vrijeme ( jbg nisi ti kriv ) voli te brat kako god =) ( bar si se potrudio )
~ Pozdravljam sve ekipe koje su ucestvovale na turu,hvala jos jednom onom momku iz Vatrgosne sto je na svoj obraz ustupio spavanje vecini ekipa ( Hvala buraz )..I izvini u moje ime radi onih scena sa prikupljanjem novca za onu bolesnu djevojku..Ima nas svakakvih -.-
~ Hvala vam svima,ali imam je tuznu informaciju za vas sve koja me bash ocrnjacila..Nisam nikako spavao od kada sam dosao u Bugojno znaci ( Petak 13:00 )..I dan i noc nikako,jutro odmah dosao u igraonu da pravim grupe sa "GABOM" ( baticom )..Krivo mi je sto sam se 10000000x vise smorio od NuteLLe,znaci momak je ostavio "SAGATA,EDU iz Gorazda,Edu iz Hrasnice,Nooka iz Novog Paraza i Smrdu ( CAKIJA )..Momci su qpili karte povratne za Travnik,on ih je dovukao kada su dosli na stanicu,medjutim veceras ih je pustio da idu pjeske za Travnik,pa u Sarajevu ( Nutty haveru fkt al fkt se nisam to nadao od tebe,ispao si prava pickurina..:S ) .. Sad zovem SAGU pitam ga gdje si lik skoro pa da ne zaplace,evo me kaze idemo kroz naku "SUMU ( Vukojebinu )" Svakih 10-15 minuta prodje 1 auto :I..I sta sada ja treba da brinem oce li momcima biti nesto ili ne,da li je neko gladan ili ne..Zamolio bi mahYr-a ako je tu,mislim da idu istim putem kao i vi jucer,pa ako imate bajkove da pokusate doci u kontakt sa njima,gdje su i sta su..( hvala )
~ Ne znam vise sta da pisem,i ovo je previse od mene koliko jedva vidim sta uopce pisem..
~ Pozdravljam vas sve,vidjamo se on next tournament
I sve cestitke ( ciftu,swiftu,robi,dini i Miliju )
Iskreno bio sam ubjedjen da ce vas oldiesi naguziti koliko je Alcho proradio + entel ( ma jednom rjecju svi su igrali onako xtra ) Samo ne znam kako je bilo u zadnjoj mapi posto sam otisao za Sarajevo..Uglavnom cestitam objema ekipama