Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Gamers.ba FanArt [Konvert] Logo ?!

Chemi

luck0r
Grad: Gradiška/RS

Tema : [Konvert] Logo ?! (105 pregleda i 2 odgovora)
Napisano : 09.02.10 u 01:37
Gameri , da li je neko voljan tj . onaj ko ima hltv converter , da mi convertuje photo za CS(tj.logo spray > tempdecal) ?!

Molio bi' bez nepotrebnih spammova teme i postova tipa "sto malo ne googlas , skini sam , uradio sam , ovo-ono .. " , znaci onaj ko misli da mi moze pomoci , bicu zahvalan .

P.S. Tema da ne ide u kantu dok se ne javi odgovarajuca osoba , da mi rijesi ovaj "problemcic" !

Hvala !
J0k33R

camper
Grad: Sarajevo
Re : [Konvert] Logo ?!
Napisano : 09.02.10 u 02:39
Evo ti program pa napravi sam Download
v3Tr0x

global
Grad: On the blackest plains in hell\'s domain we watch them as they go in fire and pain now once again we know ... Far beyond the sundown, far beyond the moonlight;
premium

Re : [Konvert] Logo ?!
Napisano : 09.02.10 u 05:34
• Prvo skineš => ovaj programčić.
• Sačuvaš na desktop sliku od koje želiš napraviti spray (koju si prethdodno uslikao, našao na netu, ili šta već...) u JPEG formatu;
• Otvoriš program koji si maloprije skinuo;
• Ako ti se odmah otvori prozor u kojem te pita u koji folder da ti se sačuvavaju slike to preskoči;
• Kada pokreneš program ideš File => Open picture ... i otvoriš svoju sliku;
• Podesiš veličinu spreja, tako što ćeš jednu dimenziju odrediti sam, a drugu kliknuti "Max" (da slika ne bi izgubila proporcije);
• Onda ideš Decal => Make decal => Odabereš Desktop i klikneš add; Ako ti se pojavi ikakva poruka, samo klikni ok.
• Onda taj novonastali fajl na desktopu preimenuješ u tempdecal.wad i kopiraš ga u :
Ako je Steam : C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\tvoj_account\counter-strike\cstrike
Ako je NonSteam : C:\Program Files\Valve\cstrike
• Onda u direktoriju u koji si kopirao fajl klikneš na njega desnim klikom => Properties => i podesiš ga kao [x] Read-only.

Na vrh
Tema zakljucana!