+
Veoma je teško nekome dati samo 1 zvijezdu,a posebno kad se to radi o fanartu (npr za moviemaking je stvar ako je video usran onda je usran nema price,dok ovde se moze slobodno kritikovati) pa evo da pocnem.
1. : Muzea Logo :
- Ok tražio je samo tekts,ali ni to nisi potrefio kak treba.Font može proci jer dobro si odabrao,nekako "muzea" asocira na muzej što dalje asocira na ovakav grcki font.
Covjek bi rekao da crnu liniju je najlakše povuci ali ti si dokazao suprotno

.
Pogledaj samo
dužinu linija,nisu jednake.Ova dole je jedno 10pixela duža od ove iznad nje.Ja ne znam cime si ih crtao ali izgledaju koda ih je neko polomio i pokušao zaljepiti poprijeko.Pogledaj malo bliže i primijetit ceš neku sivu traku preko linija.
2. : Halogen logo :
- Dobro ovo "HM" je dobro ispalo i ovaj tekts ispod također,ali hajmo pogledat malo to sve sa crnom pozadinom.
- Pogledaj samo kako je ovaj "Halogen mobile" tekts ne kvalitetan, nisam siguran dali je to do samog fonta ili jednostavno jer nisi stavio sharp.
- Također vidim manje greške na "HM" tektsu. Moguce da si ga rucno pravio ??
3. : Boulder Logo :
- Sama prezentacija loša.Tri razlicita fonta,dovoljna su dva,ali to moraš znati iskombinirati.
- Nah nezz sta da ti kažem,problem u tome je što ne znam sta je korisnik trazio od tebe.Samo tekts ? ili nesto sto asocira na ovo boulder eyes hmm
Sve u svemu nešto ti još moram reci.
Prerano si otvorio acc na deviantu.
Prerano si poceo sa 99design.
Ne želim reci da si retard u PS-u, vec moraš shvatiti da si još pocetnik. Evo ja npr sam pocetnik, ali sam barem iskren.Niti imam deviantart acc niti 99design acc niti bilo šta drugo sto asocira sa dizajniranjem.Obadvojica još moramo vjezbati,uciti itd ali sve do toga moraš prihvatiti kritiku ;D