Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum PlayStation Ps3 Must have games.

ZuZa3

camper
Grad: Lukavac

Tema : Ps3 Must have games. (130 pregleda i 13 odgovora)
Napisano : 08.02.10 u 23:13
Pozdrav,

Evo danas mi rodjendan pa se dobile neke parice,dobilo se na kladionici jos vece parice pa sam konacno u mogucnosti da ispunim svoj san.Kupit cu si ps3 i gitaru.

Sve sto me zanima trazio sam i na google,te sam zadovoljan dobijenim informacijama,ali ipak drukcije je kad mi to nas covjek kaze iz svog iskustva.

1-Da li da kupim Ps3 250GB(350$) ili Ps3 120GB(300$) stim da ako uzmem ovaj od 120gb mogao bih jednu igru vise kupit.
2-Mogu uzet 5-6 igrica,pa bi volio da mi navedete ono MUST HAVE.Naravno mogu i nadolazece ako mislite da su dobre(heavy rain,FFXIII,god of war 3....)
3-Kakva su vasa iskustva sa ovom konzolom,jel se stvarno moze uzivat u igrama kao sto oni kazu?Imam dobar tv(roditelji imaju xD) samsungov LCD HD ready.
4-Ako imate preporuku za neko bolju,povoljniju stranicu da si to kupim recite.Namjeravam sve kupiti sa amazona.

Uzivajte u pisanju.

Izvinjavam se na mogucim gramatickim greskama.
KajotY

pr0
Grad: Sarajevo
premium

Re : Ps3 Must have games.
Napisano : 08.02.10 u 23:16
Killzone 2, Heavy Rain, Fain fantasy jos nije izasla americka verzija, God of war 3kad izadje uzmi sebi AC2
Gamers.ba hljeb
Napisano : 08.02.10 u 23:18
vLexinho

admin

Grad: Backa Topola
premium

Napisano : 08.02.10 u 23:18
Za igre ne znam al naravno uzmi

Ps3 250GB(350$)

Cena je samo 50 $ vise a dobijas puno puno vise GB-a + za onaj moras kupiti jos jednu igricu sto je najmanje 20-30 dolara
WonderBoy

nap
Napisano : 08.02.10 u 23:20
ja bi uzeo ovaj od 350$ sa 250GB
jer fakticki ti za 50$ dobijes 130GB

jbo igrice uvjek od nekog mos posudit
HeadZoore

nap
Napisano : 08.02.10 u 23:27
ako imas hd ready tv obavezno kupi hdmi kabal ( grafika je puno puno bolja )
ZuZa3

camper
Napisano : 08.02.10 u 23:35
HeadZoore je napisao/la:
ako imas hd ready tv obavezno kupi hdmi kabal :) ( grafika je puno puno bolja )
Jel to ovo kablo???

Mozda malo glupo pitanje,al jel mi uz Ps3 kad kupim dodju i svi potrebni kablovi.
aYo

nap
Napisano : 09.02.10 u 00:08
ZuZa3 je napisao/la:
Jel to ovo kablo???

Mozda malo glupo pitanje,al jel mi uz Ps3 kad kupim dodju i svi potrebni kablovi.
Imam ja PS3 i da dodju ti svi kablovi 1 dzojstik usb kabal odnosno punjac za dzojstik mada ti mozes dodatno uzet koliko hoces komada.I ne peglaj se ovdje vec u radnji ce ti rec sve sto te interesije i tamo pitaj :D
ZuZa3

camper
Napisano : 09.02.10 u 00:11
aYo je napisao/la:
Imam ja PS3 i da dodju ti svi kablovi 1 dzojstik usb kabal odnosno punjac za dzojstik mada ti mozes dodatno uzet koliko hoces komada.I ne peglaj se ovdje vec u radnji ce ti rec sve sto te interesije i tamo pitaj :D
Sve je to fino ali ja necu kupovati u radnji,kao sto sam rekao narucit cu sa amazona.
Bitno je da mi dodju svi kablovi ^^
HeadZoore

nap
Napisano : 09.02.10 u 00:13
ne dodje ti hdmi kabal uz ps3 (barem meni nije)
moras posebno kupit
BloodSeeker

pr0
Grad: Brcko
Napisano : 09.02.10 u 11:03
HDMI kablo moras sam uzeti , ali mozes ga naci i za 20km da je dobro.Sto se tice PS3 bacanje ti je para ako imas racunar da uzimas onaj od 250gb , znaci ako planiras jedino u njemu da cuvas filmove i sta ti ja znam muziku pa da ti treba toliko prostora na HD.Inace igrice ti nece toliko zauizimati a i kada predjes igricu i znas da je vise neces igrati izbrises instalaciju da ne zauzima prostor.
Sto se tice grafika i ostalog mogu ti reci da je odlicna.Uz dobar LCD mozes prosto da uzivas igrajaci na PS3.
Od igrica..hmmm ja bi ti preporucio par komada.
Assassins Creed 2
God of War 3
Dantes Hell
Pazi kakve igrice kupujes, znam da govore nema kopija , ali vjeruj mi da ima , znaci ima igrica koje ces uzeti i uopste neces moci da igras preko interneta.Ja kada sam kupovao gta4 bila su 2 razlicita cd-a i jedan je bio 120km a drugi 60km ja ga pitam u cemu je razlika ? Kaze on meni moguce je da sa ovim od 60km neces moci da igras preko interneta...Nisam licno isprobao jer ne igram toliko PS3 vise sam ga uzeo radi igraonice i blue ray citaca da mogu filmove da gledam :D
Nadam se da sam ti pomogao.
KajotY

pr0
premium

Napisano : 09.02.10 u 13:07
HeadZoore je napisao/la:
ne dodje ti hdmi kabal uz ps3 (barem meni nije)
moras posebno kupit
Lol meni je dosao uz PS3 zavisi gdje kupujes valjda ^^
SuperNova19

nap
Grad: Pontus Ferum
Napisano : 09.02.10 u 13:16
Ja sam kupio PS3 u Poljskoj , nije mi dosao HDMI tako da sam ga kupio u TechnoMarketu za 18KM , ali su mi zato dosle 3 igrice uz njega :D
ZuZa3

camper
Napisano : 09.02.10 u 23:48
A nemogu poruciti sa amazona,probao sam i nemogu poslati ps3 nama u Bosnu.

Kod nas mi je skupo da kupim,postojil jos neka stranica tipa Amazona.com ali da salje u BiH.
gilla

nap
Napisano : 12.02.10 u 19:29
zaboravi kupnju vani,jer ce ti opaliti pdv i carinu,ispast ce ti skuplje nego vani.Tako da samo ovdje kupnja.

ovdje pogledaj naj ocjenjene igre
http://www.metacritic.com/games/ps3/

ukratko moji neki prijedlozi exkluziva

gow3 sad uskoro izlazi
uncharted 1 i 2
mgs4
killzone 2
lbp
demon souls
infamous
gta4(multiplat)
heavt rain ce uskoro
resistance

pregledaj sta ti se svidja.

Imaj na umu da ces moci slobodno prikljuciti plej na net i sutati online igre koje imaju MP(fifa,pes,pucacine...)
surfanje i sta sve ne.Nije to vise ps2.

Ako imas kakvo pitanje PP,imam ps3 podugo.
Na vrh
Odgovori