Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Serveri Pitanje za G.ba Public head admina

KilluminAti

HaxXor
Grad: http://torcida.org/

premium

Tema : Pitanje za G.ba Public head admina (300 pregleda i 16 odgovora)
Napisano : 24.02.10 u 01:23
zanima me samo ko je head admina na ovom serveru i zasto pod ovim svojim nickom sa gamersa nemogu da udjem na serrver? Reason: "You have no entery to server!" predpostavljam da je razlog sto ima neko admina ili slot s mojim nickom ili slicnim mome,i ako moze nesto da rijesi da mogu uc igrat...
Gamers.ba hljeb
Re : Pitanje za G.ba Public head admina
Napisano : 24.02.10 u 01:26
reLo

pr0
Grad: Podgorica
premium

Napisano : 24.02.10 u 01:26
Head "adminA" ti je gazzel... gamers.ba/profil/gazzel
Na server ulazi sa drugim nickom i rijesen problem.
KilluminAti

HaxXor
premium

Napisano : 24.02.10 u 01:27
reLo je napisao/la:
Head "adminA" ti je gazzel... gamers.ba/profil/gazzel
Na server ulazi sa drugim nickom i rijesen problem.
pa nisam rijesio problem ako ulazim na server s nekim drugim nickom,zasto pod drugim ako hocu sa svojim
nera_f

global
Grad: HRASNICA
premium

Napisano : 24.02.10 u 01:28
KilluminAti je napisao/la:
pa nisam rijesio problem ako ulazim na server s nekim drugim nickom,zasto pod drugim ako hocu sa svojim
Tako je reci mu brate moj dobri <3 ! ! ! !

Btw. vjerovatno ima nick inA

@ benjo : ne znam ja za to, samo nagadjam btw. moro sam cojeka pozdraviti, ne znash ti koja je ovo ljudina !

@ benjo : dobro, pozdrav i od tebe, mi smo debili !
reLo

pr0
Grad: Podgorica
premium

Napisano : 24.02.10 u 01:28
Javi se gazzelu i pitaj ga ko ima admina na tvom nicku... Ako vec neko ima nick kao tvoj, morat ces ga promijeniti, jer nije ni jedan admin lud da mijenja svoj nick kako bi ti mogao sa istim igrati na serveru.

@nera
Ako je tako, onda gazzel pravi gresku sto stavlja da se admin racuna i sa 3 slova... Neka stavi samo "a" da svaki admin igra striktno na svom nicku.

@nera
Ima pozdrav i od mene, a po postovima vidim da je dobar covjek
KilluminAti

HaxXor
premium

Napisano : 24.02.10 u 01:35
nemore coek uc satak odigrat cs-a ne ga nesto ne zajebe
G2xE

nap
Grad:
Napisano : 24.02.10 u 01:37
nemore coek uc satak odigrat cs-a ne ga nesto ne zajebe :D
kralju aj pogledaj poruke :)
njanjaOwnagE

luck0r
Grad: Sarajevo
Napisano : 24.02.10 u 01:58
Ko ima admina na Gamers.ba public serveru nek mi se javi,da mu dadnem svoj ip da mi skine ban,jer neko od idolskih admina me banovao.
wickY

camper
Grad:
Napisano : 24.02.10 u 02:10
Tema iskreno niđe veze, ako ti se igra, igrat' ćeš sa bilo kojim nikom. Ti očekuješ da admin promjeni svoj nick (u ovom slučaju INA), da bi ti mogao igrati ?
To je fakat smiješno...
Kako ja gledam, imaš 2 solucije :
1. Igraj pod drugim nikom
2. Igraj na drugom serveru
Philosopher

pr0
Grad: Lelouch\'s World
Napisano : 24.02.10 u 02:16
wickY je napisao/la:
Tema iskreno niđe veze, ako ti se igra, igrat' ćeš sa bilo kojim nikom. Ti očekuješ da admin promjeni svoj nick (u ovom slučaju INA), da bi ti mogao igrati ?
To je fakat smiješno...
Kako ja gledam, imaš 2 solucije :
1. Igraj pod drugim nikom
2. Igraj na drugom serveru
Jedini problem je sto KilluminAti ima ovaj nick odkad znam za njega, a za to ina-u nikada nisam ni cuo.
I plus to sto KilluminAti i ina nisu jedan te siti nick, takod bi se to trebali ispraviti.
Ako ne moze nijedan nick sa ina u njemu, onda jako mnogo nickova ne moze na server.

@Gazzel, zar niti ti rekao da ces g.ba server malo dici na veci nivo? Ne mozes ako radis ovakve gluposti.
wickY

camper
Grad:
Napisano : 24.02.10 u 02:19
Philosopher je napisao/la:
Jedini problem je sto KilluminAti ima ovaj nick odkad znam za njega, a za to ina-u nikada nisam ni cuo.
I plus to sto KilluminAti i ina nisu jedan te siti nick, takod bi se to trebali ispraviti.
Ako ne moze nijedan nick sa ina u njemu, onda jako mnogo nickova ne moze na server.

@Gazzel, zar niti ti rekao da ces g.ba server malo dici na veci nivo? Ne mozes ako radis ovakve gluposti.
Ako ćemo brate tako gledati, killuminati igra na epnu od kako zna za sebe.. Ne može sve-svima odgovarati.
Ako mu je da igra na ovom serveru, nek stavi drugi nick...
Inače, ne kontam problem, ne želi valjda da ga svi vide na serveru...
Ja koliko sam upoznat INA je gazzelov neki drugi nick, a samim tim što ima ab flag, ne smije se nalaziti taj dio nicka u imenu.. Što se mene tiče, g.ba davno prekucao ostale domaće servere
codex

pr0
Grad: Nibelheim
premium

Napisano : 24.02.10 u 02:23
Umjesto i stavi 1 tj. Killum1nati, i rijesen problem :-S =p Btw. igro ti na njihovom serveru il nekom drugom isto njesra, veze nemaju =p
Philosopher

pr0
Grad: Lelouch\'s World
Napisano : 24.02.10 u 02:25
wickY je napisao/la:
Ako ćemo brate tako gledati, killuminati igra na epnu od kako zna za sebe.. Ne može sve-svima odgovarati.
Ja koliko sam upoznat INA je gazzelov neki drugi nick, a samim tim što ima ab flag, ne smije se nalaziti taj dio nicka u imenu.. Što se mene tiče, g.ba davno prekucao ostale domaće servere
A de sada razmisli koliko nickova mozes misliti da imaju u sebi INA.
Nema smisla da radi tako nesto.

Ja koristim nick Philosopher, ako ne mogu uci pod tim nickom, necu ni ulaziti. A znam da je vilik broj takvih ljudi. Sto znaci da ce mnogo ljudi jednostavno zaobici server.
Neka jednostavno namjesti da ne moze samo ako je nick INA, a neka varijanta koja u sebi ima ina.
Lavova karINA malINA ispada na samom pocetku.
KilluminAti

HaxXor
premium

Napisano : 24.02.10 u 02:28
wickY je napisao/la:
slusaj kralju, mene iskreno boli neka stvar ko ce me vidit na serveru, to me uopce neinteresira, jednostavno sam htio da udjem sa svojim nickom na taj jebeni server i odigram koju partiju ali posto nisam mogo uc iz navedenog razloga obratio sam se ovde na forumu jer nemam gdje drugo, osim toga pojma nemam ko je head admin. samo sam ga htio pitat u cemu je problem jer mi je neki administrator na serveru reko da mi je mozda stavljen admin na moje ime, a ja sam se inace prijavio na konkurs. iz toga razloga me interesiralo o cemu se radi. to je to sve ostalo nije bitno uzivaj i ti i ostalo
taRiQue

nap
Grad: Sarajevo(http://www.neobux.com/?r=tarikbux)
Napisano : 24.02.10 u 02:36
slusaj kralju, mene iskreno boli neka stvar ko ce me vidit na serveru, to me uopce neinteresira, jednostavno sam htio da udjem sa svojim nickom na taj jebeni server i odigram koju partiju ali posto nisam mogo uc iz navedenog razloga obratio sam se ovde na forumu jer nemam gdje drugo, osim toga pojma nemam ko je head admin. samo sam ga htio pitat u cemu je problem jer mi je neki administrator na serveru reko da mi je mozda stavljen admin na moje ime, a ja sam se inace prijavio na konkurs. iz toga razloga me interesiralo o cemu se radi. to je to sve ostalo nije bitno uzivaj i ti i ostalo ;)
Pa najbolje da ti daju admina i problem rijesen :)
farystr0n

pr0
Grad:
Napisano : 24.02.10 u 10:15
Ne morate svi spamati, neka se javi head admin i rijesen problem. A, upravu je wickY, ako ti se igra igrati ces po bilo kojim nickom.
LinuX

mod
Grad: Sarajevo
Napisano : 24.02.10 u 10:51
Nastavit diskusiju na ovoj temi : http://www.gamers.ba/forum/2/94371/gamers-ba-cs-serveri/
Na vrh
Tema zakljucana!