Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Serveri Logosoft

liryo

camper
Grad:

Tema : Logosoft (190 pregleda i 14 odgovora)
Napisano : 08.02.10 u 22:30
Logosoft server ponovo radi nakon pauze 2 - 3 dana.Prebacen je na novi prokol , admini su uglavnom isti.Mislim da je ispravno izvjestiti vas o jednom od najboljih BiH servera.
pucamo se
StealtH

pr0
Grad: Tonight\'s the night. And it\'s going to happen. Again and again, has to happen. Nice night.
premium

I djeca dobila admina. Krasno.
Gamers.ba hljeb
Re : Logosoft
Napisano : 08.02.10 u 22:33
Medixon

nap
Grad: Sarajevo
Meni je vazda radio? Al je bilo po 2-3 igraca
liryo

camper
Grad:
Medixon je napisao/la:
Meni je vazda radio? Al je bilo po 2-3 igraca
Iz razloga sto se prebacivao na novi protokol.
@ StealtH ko je od djece dobio admina ?
StealtH

pr0
Grad: Tonight\'s the night. And it\'s going to happen. Again and again, has to happen. Nice night.
premium

liryo je napisao/la:
Iz razloga sto se prebacivao na novi protokol.
@ StealtH ko je od djece dobio admina ?
Blaze31 il kako vec?
liryo

camper
Grad:
StealtH je napisao/la:
Blaze31 il kako vec?
91 godiste momak igra na logosoftu 3 godine po 12 sati dnevno provjeri na gametrackeru i jos jedan stariji momak Pejnkila je dobio admina ostalo je sve po starom.
StealtH

pr0
premium

liryo je napisao/la:
91 godiste momak igra na logosoftu 3 godine po 12 sati dnevno provjeri na gametrackeru i jos jedan stariji momak Pejnkila je dobio admina ostalo je sve po starom.
Profil na g.ba 94 godiste. I sjecam se kad su mu haveri neki govorili isto to da je 94 godiste.

Igram i ja 4 godine na serveru, igrao sam na lolu i kad sam imao admina na gamers.ba, duplo vise sto si i sam vidio pa opet nemam admina. Jer je kao sve popunjeno.
liryo

camper
Grad:
StealtH je napisao/la:
Profil na g.ba 94 godiste. I sjecam se kad su mu haveri neki govorili isto to da je 94 godiste.

Igram i ja 4 godine na serveru, igrao sam na lolu i kad sam imao admina na gamers.ba, duplo vise sto si i sam vidio pa opet nemam admina. Jer je kao sve popunjeno.
Sad je nova administracija i svi imaju sanse da dobiju admina.
FosiL_

pr0
Grad: Gornji Vakuf
liryo je napisao/la:
Server mi je lično bio drag dok je igrala normalna raja ( musso, seljo, gordon... ) dobro su skontali da moraju admina dati mladjim ljudima koji igraju po 5, 6 sati. Ebi ga propali ste, treba ce vremena da se dignete. Nece lol nikad više imat onaj sjaj koji je imao do prije 8, 9 mjeseci.
StealtH

pr0
premium

liryo je napisao/la:
To da je realno ja bi ga dobio jos prije godinu/dvije. Slot imam od 2006 godine, i jedini server na kojem igram je Logosoft. I kada sam pitao Murisa za admina rekao mi da je puno sve i dao mi admina na Gamers.ba serveru. Kada sam vidio opet ko sve tu ima admina trazio sam od GAZZEL-a da mi skine admina.

I sad odjednom ima mjesta na lol-u ali opet nista. Divno.

btw. gametracker karina. Provodio sam i na g.ba serveru po 7,8 sati dnevno dok sam imao admina pa mi je pisalo da nisam igrao ni 1 sat.
FosiL_

pr0
Grad: Gornji Vakuf
liryo je napisao/la:
GAZZEL ?!
Ado

pr0
Grad: Melbourne, Australia
premium

Joj svi se prave pametni, svi su igrali cs-a 5 godina . Navratit cu ponekad
cH1LEEEEE7RSH_

nap
Grad: D o b r i n y A A -.-
premium

Jbmti lol koristim logosoft konekciju 4 god,ne mogu pishljivi slot dobit
dyemsonii

camper
Grad: S A R A J E V O
liryo je napisao/la:
Blaze31 je 94 godište iz moje mahale je i ne igra cs ukupno godinu
G4ZZ3L

mod
Grad: roll a joint
premium

FosiL_ je napisao/la:
GAZZEL ?!
Gazzel za tebe prekuc'o servere i cs
Na vrh
Odgovori