Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet World of Warcraft Bullet Atlantiss 4.3.4

Offline AtlantissWoW
Avatar
nap
Postova: 1

172 pregleda, 4 odgovora i 0 glasova
Napisano : 29.06.15 u 10:40



Ko smo mi?
Mi smo otvorena skupina ljudi sa sličnim interesima, ali svi dijelimo strast za World of Warcraft igru.Server je oduvijek bio način da provedemo vrijeme zajedno, razvijamo interese i poboljšavamo naše vještine. Od 2011. godine, jer tad smo stvorili naš projekt, možemo sudjelovati svaki dan, da postanemo bolji u onome što radimo i pružimo igračima ono što oni do sada nisu dobili.
Mi smo grupa igrača. Većina našeg tima su također igrači servera. Zajednički interesi, želja za pomoći i naučiti, a također i ugodno provesti vrijeme. Budući da je naš server stvoren za igrače od igrača.

Zašto biste trebali igrati na Atlantiss?
Na ovo pitanje postoji mnogo odgovora. Za početak, ono što nas razlikuje od drugih servera je drugačija svrha. Na Atlantiss ne morate uložiti puno novca da bi vam server omogućio da se logujete na njega. Donacije su potpuno neobavezne i ​​itemi u trgovini ne utječu na bilo koji način na gameplay.
Atlantiss ima kvalitetu koju ne možete doživjeti nigdje drugo. Težak posao kroz ove četiri godine, veliki broj ljudi koji surađuju i rade napravili su od Atlantissa ono što je danas, iako stvoren na najmanje podržanoj ekspanziji, kvaliteta nadmašuje svoju konkurenciju.
Atlantiss ima gameplay koji su iskusili mnogi igrači 2010-2012 na službenim serverima. Koristimo se Blizzlike pravilima, tako da svaki igrač može doživjeti ono što su doživjeli igrači na službenim serverima.

Je li sve savršeno?
Odgovor je jednostavan - ne. Ne postoji server, čak ni onaj službeni, na kojem su svi aspekti igre na 100%, a server je proveden čak i bez jedne greške. Naša greška do sada je bila nepažnja prema igračima izvan Europe. Odlučili smo to promijeniti i samo za te igrače uveli smo "Holiday Bonus". Ovaj bonus povećava rested bonus, experience, honor i justice points bonus za 50% u službenim satima:
• 12:00 PM - 10:00 PM PDT (Los Angeles - SAD)
• 03:00 PM – 01:00 AM EDT (New York - SAD, Toronto - Kanada)
• 04:00 PM – 02:00 AM BRT (Rio de Janeiro - Brazil)
• 05:00 AM – 03:00 PM AEST (Sydney - Australija)
• 04:00 AM – 02:00 PM JST (Tokio - Japan)
• 09:00 PM – 07:00 AM CEST (Varšava - Poljska)

Iako promocija usmjerena uglavnom na igrače izvan Europe, u vrijeme kada traje bonus, velika količina igrača iz Europe također je online.

Također potičemo Vas da iskoristite naše jedinstvene promocije za transfere... Više razloga "zašto bi trebali igrati s nama", neke jasne usporedbe s drugim serverima i najave događaja koje nećete vidjeti nigdje drugdje, možete pogledati u videu ispod:




1# Post editovao AtlantissWoW datuma 10.07.15 u 04:33:13
2# Post editovao AtlantissWoW datuma 10.07.15 u 04:35:29
Offline Nikola
Avatar
nap
Postova: 2400

Čisto da se zna da je ovo server na kojem smo trebali da igramo zajedno (http://www.gamers.ba/forum/18/220563/-wow-okupljanje-igraca/), međutim većina vas je odustala zbog meni nepoznatih razloga.

S obzirom da se u ovom podforumu jedino dižu teme o privatnim serverima, ova tema neće biti obrisana. I da, toplo preporučujem ovaj server svim ljubiteljima blizzlike quality-a i cataclysm ekspanzije.
Gamers.ba
Avatar
Rank 0

Offline ShOoRtY
Avatar
HaxXor
Postova: 4743

Dobro je izgleda kao fin server, steta sto je Cata.
Offline sasa_94
Avatar
nap
Postova: 49

ShOoRtY je napisao/la:
Dobro je izgleda kao fin server, steta sto je Cata.
Ima li ekipe za vanillu ili tbc?  9-)
Offline AtlantissWoW
Avatar
nap
Postova: 1

Na vrh
Odgovori