Tema : Nakav cudan zvuk (83 pregleda i 4 odgovora)
Napisano : 10.03.10 u 03:01
Vako, moj stari je video nesto cudno u zraku i onda je on to uspeo nekako slikati kada se spustilo na zemlju, govorio mi je da je to nesto okruglo i da je mnozda nakav mesec u zraku ili nesto na tu foru i onda je on zakljucio daj e to ustvari nakav tanjir koji leti u oblacima i onda u kosmosu i u svermiru i da je bio okruglog oblika i onda je on brate slikao to ali slika nije uspela jer je to bio zasticeni objekat i onda jbg..
Inace, kada se to cudo spustilo na zemlju, otvorila se ogromna vrata, moj stari je to gledao i gledao i posle nekog vremena, taj cudak je izasao iz tog leteceg okruglog tanjira i moj stari ga slikao..
Nakon nekog vremena, ovo cudno bice mu je reklo "DOLAZIM U MIRU" a moj stari je rekao dobrodosao u pakao, ne znam stvarno sta je hteo reci time ali je rekao nesto jako vazno sto mozete da skontate da je nasa zemlja u kiriz, tako zvanoj ekonomskoj, gde cak i bogati osecaju krizu, i bekam i viktorija i svi, i onda tako oni su pricali i pricali i moj stari uzeo pusku i ubiJo ga
Moj stari je dobio posekotinu po licu jer ga je vanzemljak dok je pado izgrebo i to je izgledalo ovako
MOJ STARI PRE TOGA!
SVE U SVEMU, OVO JE ISTINITA PRICA, VEROVALI ILI NE!