Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Mobilni uređaji Bullet [mirofa]Poslije vadjenja kartice nema slika

Offline mirofa
Avatar
nap
Postova: 2972

152 pregleda, 1 odgovora i 0 glasova
Napisano : 08.12.16 u 12:32

Veliki problem!

Imam S7 koji sam trebao vratiit na tvornicke postavke . Ugasio sam telefon i izvadio karticu microsd 16gb ..Sjetim se da je kolegica na s7 edge prije par dana nosila u mtel na servis i kad je vratila karticu isti problem...reko vraticu karticu necu raditi hard reset samo da spasim slike ..i naravno PRC .. upalim telefon 500 slika prikazuje da su tu ali ni jednu ne mogu da otvorim ...jos nije moj telefon :/

Ima li pomoci tu osim da skidam besplatne programe za vracanje slika .. ima li druga metoda?


Hvala !
Offline dYn
Avatar
pr0
Postova: 1847

Imam S6 i skoro sam greškom izbrisao čitav album (interna memorija, nije kartica) sa slikama (cca 700-800 slika). Guglao, skidao razne softvere za vraćanje podataka, ali nije bilo spasa.

Neki programi su uspjeli čak i vratiti nekolicinu (desetak) slika, ali mizerne kvalitete i rezolucije. Sad, pošto mi fon nije rootovan, možda sam malo i ograničen po pitanju mogućnosti vraćanja istih, ali jedino i pravo rješenje koje sam pronašao na guglu jeste Google Drive.

Ako je u opcijama mobitela bila uključena automatska pohrana podataka (u ovom slučaju slika) na google drive-u, jedino tako ćeš vratiti svoje podatke. Ostale solucije jednostavno ne rade.

Pozdrav
Na vrh
Odgovori