Tema : Preporuči film (1527 pregleda i 86 odgovora)
Napisano : 26.01.10 u 01:41
Vozdra.
Dakle, došao sam na ideju da napravimo jednu temu u vezi filmova i da je stavim u
sticky u Coffe Shop podforumu. Tako nećemo morati stalno dizati teme tipa "treba mi par filmova". Ovdje pišite preporuke filmova koje ste vi gledali, sviđaju vam se. Ukrako napišete nešto o filmu i vašu neku ocjenu. (napisat ću ja par primjera)
Zabranjeno je postavljanje linkova ili velikih slika (eventualno možete u thumb-u nešto ubacit).
Ako ćete napisat samo ime filma i ništa više, nemojte nikako pisat post jer će biti obrisan.
Također nije zabranjeno da predložite neku zanimljivu seriju ili serijal.
Naravno, svaki kvalitetan post dobit će aplauz.
Ja ću navest par filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme i koji mi se strašno sviđaju, pa da krenemo:
Zeitgeist
Prejak dokumentarac koji govori o zavjerama u SAD i svijetu. O namještaljkama, izmišljenom terorizmu, globalni problemi itd. Svi ste vidjeli kad su se rušlili 9.11. ona dva nebodera u SAD. U ovom dokumentarcu će te otkriti ko ih je zapravo srušio i ko stoji iza svega toga. Dokumentarac otkriva još dosta misterija. Također treba pogledati i
Zeitgeist.Addendum. To je nastavak, on govori o monetanom sistemu i još par zanimljivih stvari.
Sex Drive
Komedija na fazon američke pite. Dakle puno sisa.

Ja sam se pošteno ismijao dok sam je gledao. Neki momak našao curu preko neta koja mu je obećala sex ako dođe do nje u neki tamo grad. I tu kreće luda avantura.
Get Smart
Također komedija koja govori o jednom čovjeku koji hoće da bude tajni agent. Njega sam prije par sati pregledao, i nije loš nikako. Luda avantura puna smijeha.