hmmm... evo ovo napisi i 5-ica je tvoja!
"Ponekad se pitam,kako bi to izgledalo da se nas dvojica nikad nismo ni sreli?
Dali bi opet s nekim drugim gledao sa strane ljude s puskama kako prolaze pored nas ,ne obaziruci se, kao da ne postojimo.
Dali bi i tad u mojim usima odzanjao jauk bespomocnih boraca koji su ginuli pred mojim ocima...
Da,bio je rat,ili se to meni samo cinilo,no u svakom slucaju bila je to nocna mora za moje mlade godine,no nisam se bojao.
Ti si uvijek stajao kraj mene,davao si mi razlog da krenem iz pocetka,da ne odustajem,da se borim.
Ali sad,tek sad vidim da si me cijelo vrijeme lagao!
Pa sjeti se druze,zajedno smo rasli,nase je prijateljstvo stvoreno prije nego sto smo mi to i znali.
Sjeti se, jos kad sam bio sasvim mali(samo 1.3 m) i ti si bio 1.3,pratio sam te u stopu ... rasli smo zajedno:sat za satom,dan za danom itd.....
Samo mi nije jasno zasto si me cijeli zivot lagao...
Znao sam da si dvolican,ali sam se zavaravao da si uvijek na mojoj strani...da smo mi najbolji jarani...
Ali neke stvari sudbina nalaze,vrijeme je pokazalo da ni ono nebo sto smo cesto znali gledati lezeci u prasini nije bilo stvarno,ni one nase ratne igre...sve je to bila laz.
Pa Strajko moj,bio si moj ponos,moja zakletva,moja himna,moja ... ljubav! Eto,priznajem volio sam te, i jos uvijek te volim,ali ljubav je mac sa dvije ostrice,a mene su obje posjekle jedna me je pogodila u ledja a druga srce...
Sjecas se Kante...kad sam prvi put usao u tebe,osjetio tvoju dubinu,ili kad si,prvi put, poceo trzati,jos uvijek pamtim taj tvoj trzaj u svojim ocima...
i sve ti oprastam, jos uvijek sanjam onu bijelinu,one zvukove sto si mi ih cesto saptao na uho,ma i kad si galamio volio sam tvoj grubi glas...ali ne mogu ti oprostiti sto si mi rekao da cu vijecno ostati noob!
Mom prijatelju Counter Strikeu od njegovog (bivseg) prijatelja st0rM!!!-a"
et uciteljica ce se zaljubiti u tebe