dobreo nije za hackere ali vako:

i na www. miniclip.com

| lol 45 infections ): |
. Ali nema veze znam da si M.S.E.Š
| 1. Nasao sam jedan antispyware program a zove se counterspy. Neni je super probaj te ga i vi. 2. Pinnacle studio. 3. ![]() |
normalno mislim samo na free programe

NoPr0blem* je napisao/la:
a pocemu je on tebi dobar kako si ti to zakljucio!?? Ako nadje puno spyware i kao obrise ih neznaci da je dobar!!!! Ima puno anti spyware programa koji samo izmisle da imas spyware i obrisu ih kao da bi ti pomislio da je on extra!!! Moj savet veruj samo programima sto nisu freeware na netu jer sve sto je free je uglavnom shit!!! normalno mislim samo na free programe ![]() |
| robaj skinuti Microsoft Antispaywer ili Zone alarm. Evo ti link ta antispaywer moras malo nastaviti tj. uzeti yes i skinuti ga poslije toga oko 6,5MB. http://www.microsoft.com/downloads/winGenuineDecision.aspx?FamilyId=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en |
, da me ne pegla trial versia
..
Fajki je napisao/la:
Kako to mislis zone alarm. Zone alarm je firewall. A mi cijeli vrijeme pricamo o antispyware prgramima |
| evo ti link pa ga sam trazi www.astakiller.com i upisi spyware doctor 3.1 i naci ces tamo cd-key i licens name i tako!!!! p.s Ajde ljudi dajte koji bod ja stalno nesto dajem vi nista ![]() |