Takodjer, zelio bih izdvojiti ova dva paragrafa i jednu vaznu recenicu:
"Meni je jasno da je mladja generacija zeljna publiciteta, bodova, "poznatih prijatelja" u profilu itd al ovo nije nachin da to postignete."
"Najlakshi nachin da postanete poznati je da pishete pametne odgovore, znachi kad stisnete to magichno dugme "odgovori" nastojte da vash kometar bude vishe od tri rijechi, pozeljno je da bude gramatichki ispravan mada ne mora, i meni se chesto omakne da fulam, nishta strashno, i da se odnosi na temu."
"Drugi nachin je upload slika, dao B0g guugle, vremena imate, pogotovo na raspustu, pa udrite. Bilo je dosta slika, dobar dio se i ponavlja, al ako su dobre nece niko razuman zamjeriti."
"Jedan od nachina je i pisanje vijesti, i ova vrsta nazalost nije za sve, jer se ne radi o klasichnom "copy paste" nego se mora razmishljati, poznavati engleski ili njemachki jezik. A ako ni to nemozete, neka vas neobezhrabri, ja nikad nisam napisao vijest pa nikom nishta."
Zelio bih da svako procita par puta ovo sto sam boldirao.
Vozdra

PS: Davno, g.ba je bio jedan od najjacih, i najboljih foruma na balkanu (mozda i dalje), onda je "pao" na popularnosti zbog mnogobrojnog spama, glupog sadrzaja, ne zanimljivosti itd...otkad je napravljen ovaj novi gamers.ba stvari su malo drugacije: neki su se uozbiljili (primjer lavshinoda XD), spama je manje ali jos uvjek je stanje katastrofalno (citaj lose).
Promijenom Staffa, admini se nadaju nekim "pozitivnim promjenama", i ja takodje.
Doticni bakir je stalno online, ali kada mu malo dosadi g.ba pocet' ce biti offline malo duze (primjer wertu [godisnji], xxkaka [Bog zna zbog cega], abasi [Bog zna zbog cega] itd..)
I kad bakir ode, kad ne bude admina, otvarat' ce se nove teme gdje ce psovati administraciju, forum, druge clanove g.ba itd..
Bos. Krupa

ima tu pametnih leekova nebi sad da nabrajam al ostalo tobe jarabi.... udji u profile nekoliko leekova imaju po 13 godina i oni se prave mangupi al nemozes ti dokazat da ovo nije mjesto za to mangupisanje nego da se nesta nauci u vezi gaminga iz proslosti i sadasnjosti a i ubuduce da budu dobri igraci i da budu poznati sirom zemlje ne samo na gamersu :/ et toliko od mene pozz
.
Mostar
Bjelovar