Pasa sad cu napisat komentar jedan koji ce ti sve objasniti jer sam ultra, mega, uber fan SAW filmova
Neccu ti otkrivat sta se radi u kojem filmu nego cisto fomalno objasnjenje djelova.
Eh znaci ovako:
SAW I - U pocetku gledanja seriala nista nece imati veze ni sa cim znaces neke jednostavno nabacane cinjenice o ljudima koje je Jigsaw izabarao, dobro je odrađen te ce te zainteresovati za drugi dio jer je sve jos misteriozno i ne jasno
SAW II - Jos krvi, jos zamki i jos par novih pravila igre koja tjeraju sve sudionike da se suoce sa svojom proslosti, olahko ces poceti shvatat ko je ko u filmu, koja je njihova uloga u igrama, i koliko su upute samog Jigsaw-a konkretne
SAW III - Tada poinju otkrivat neke zamke koje su ne rjesive,a napravljene od strane Amande i sami Jigsaw to primjecuje i tako rec pamti za ubuduce tada nastupa Amandin konacni test
Svi djelovi filma impliciraju te i podsticu gledanje sljedeceg djela na kraju ces shvatiti koliko je sav zivot jednostavan i koliko je sve ocito - mozda zvuci smjesno ali kad pregledas 6 djelova u jednom danu kao npr ja

Bices jednostavno zadivljen kako je taj fim napravljen organizovan i jedostavno savrsen.
Rad' svih ovih razloga ti toplo preporucujem da pogledaj svih 6 djelova i sedmi uskoro koji se najavljuje kao poznatiji SAW 3-D
I pitao si da li Jigsaw umire, Da on umire, ali njegova ajmo rec "tradicija" nastavlja da zivi...
Eto pokusao sam ti ovako objasnit mada sam mogao pricati i pisati o SAW filmovima do ujutru mislim da je ovo sasvim dovoljno da te nagovori da uzmes I i II dio i ostale ces morati pregledati jer kao sto rekoh svaki film zestoko implicira da pogledas sljedeci.
To bi bilo to od mene

~Pozz