Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

The_ReD_DeviL

nap
Grad: Sarajevo

Tema : Logo (148 pregleda i 15 odgovora)
Napisano : 17.07.10 u 06:45
Pozdrav svima imam jedno pitanje ako bi mi mogli napravit logo nick The_ReD_DeviL ali nesh bas dobro da izgleda .

Bit ce kredita cim dopunim

Unaprijed hvala
jaki7

nap
Grad: Tuzla
Eto :D

Post oshamario v3Tr0x
1# Post editovao jaki7 datuma 17.07.10 u 08:05:10
2# Post editovao jaki7 datuma 17.07.10 u 08:06:02
3# Post editovao jaki7 datuma 17.07.10 u 08:06:28
Gamers.ba hljeb
Re : Logo
Napisano : 17.07.10 u 08:48
qround

nap
Grad: Tuzla _____________________ Gamers.ba VIP Clan _____________________
em sto si pogrijesio podforum em sto se tako zahtjev ne pravi :@ PROCITAJ PA ONDA DAJ ZAHTJEV :S
Zero10

nap
jaki7 je napisao/la:
Eto

haha.. nije to TO.

naso si na google i send mu! a i ovaj nezna da napravi zahtjev!

EDIT: i ima greska na slici..lik je trazio The_Red_Devil , a na slici pise The_Red_DevilS
1# Post editovao Zero10 datuma 17.07.10 u 09:49:03
jaki7

nap
Zero10 je napisao/la:
haha.. nije to TO.

naso si na google i send mu! a i ovaj nezna da napravi zahtjev! :r

EDIT: i ima greska na slici..lik je trazio The_Red_Devil , a na slici pise The_Red_DevilS
omg koi si ti bot pa i pravilno je devils samo sto on nema veze kao ni ti....a lik je trazio logo nema veze kako sam dosao do njega
Zero10

nap
jaki7 je napisao/la:
omg koi si ti bot pa i pravilno je devils samo sto on nema veze kao ni ti....a lik je trazio logo nema veze kako sam dosao do njega
Al njemu treba Devil, i u nicku mu pise tako!
2good4u

pr0
Grad: New York
jaki7 je napisao/la:
Sta pricas ti bolan, cuj nema veze kako si dosao do njega, to sto si ti uradio je ilegalno, protiv zakona, kaznjivo.
Samo sto u ovoj BiH to niko ne shvaca ozbiljno.
Isto kao da neki uzme tvoju licnu i kreditnu (ako imas dovoljno godina) i fino ode "krasti".
I da, rijec "devils" je mnozina od rijeci "devil". Oboje je pravilno, ti si pogrijesio u ovom slucaju, jer je trazio The_Red_Devil.

Nije lijepo RIPOVATI, ako neces originalan logo praviti, nemoj ga ni praviti.
Pokusat cu ja nesto uraditi, prije odlaska na more 9-)
Post dobio aplauz od v3Tr0x
jaki7

nap
2good4u je napisao/la:
Sta pricas ti bolan, cuj nema veze kako si dosao do njega, to sto si ti uradio je ilegalno, protiv zakona, kaznjivo.
Samo sto u ovoj BiH to niko ne shvaca ozbiljno.
Isto kao da neki uzme tvoju licnu i kreditnu (ako imas dovoljno godina) i fino ode "krasti".
I da, rijec "devils" je mnozina od rijeci "devil". Oboje je pravilno, ti si pogrijesio u ovom slucaju, jer je trazio The_Red_Devil.

Nije lijepo RIPOVATI, ako neces originalan logo praviti, nemoj ga ni praviti.
Pokusat cu ja nesto uraditi, prije odlaska na more 9-)
hahaha cuj licnu jarane opet si se poceo drogirat ccc de ti napravi kad si tako pametan
hayley

nap
Grad: starmo
jaki7 je napisao/la:
hahaha cuj licnu jarane opet si se poceo drogirat ccc de ti napravi kad si tako pametan
2good4u kako god napravi logo , napravit ce ga bolje od tebe , jer je tvoj ripovan , a i neznam sto si se javljo na temu ako neznas u photoshopu radit...
jaki7

nap
hayley je napisao/la:
2good4u kako god napravi logo , napravit ce ga bolje od tebe , jer je tvoj ripovan , a i neznam sto si se javljo na temu ako neznas u photoshopu radit...
a sta se ti koji kurac javljas sad na temu kad ni ti nepomazes cojku prvo stavi logo pa onda nesto pisi
KingstoN1

nap
jaki7 je napisao/la:
a sta se ti koji kurac javljas sad na temu kad ni ti nepomazes cojku prvo stavi logo pa onda nesto pisi
http://www.reunionlchs.com/images/logo-red-devil.gif

Vidi se kakav je tekst devils i ovo gore the red kao nebo i zemlja .

Ripovanje vam je jaca strana -.-
TitaniuM

l33t
Grad: Željezara City :) _____________________ Gamers.ba Elite ___________________ Premium korisnik _________________
premium

jaki7 je napisao/la:
De mali ohladi, tek si doso na forum, imas 18 napisanih postova, RIPujes i nije te stid svadjat se a pola te ovih ljudi moze napravit.
sky_lord97

nap
Eo nesto i od mene...
1.
[/URL]
1# Post editovao sky_lord97 datuma 17.07.10 u 12:09:13
FireFix

camper
Grad: Sarajevo[Grbavica]
2good4u

pr0
Grad: New York
The_ReD_DeviL

nap
Sta se koji klinac pisete na temu koje nidje veze nema sa ovom temom.
Na vrh
Odgovori