Tema : CS 1.6 Steam problem (187 pregleda i 9 odgovora)
Napisano : 07.01.10 u 00:05
Pozdrav svima!
Kada igram cs 1.6 preko steama fps mi varira 50/100, dok na non steamu stoji 99/100. Graficku ili smanjio ili pojacao na steamu varira od 50/100.
Ako neko zna u cemu je problem, molim za pomoc!
~ Moguce da ti graficka nije dovoljno jaka, da ti fps bude na steamu 99/100 zato sto ti steam koristi skoro duplo vise resursa od non steama pa ti fps varira
Ako imas neki anti virus koji je u funkciji najbolje bi bilo da skeniras folder steam . I pokusaj ako imas nekog druga da prebacis od njega preko usb-a steam i stavis na svoj racunar i update odradis i igras ! Spasis prije toga demo-e s ,ss ,cfg ,mape itd. sta ti treba !
Nije glupo, logicno je manje igraca.. sta mislis moze li bit do drajvera? Jer kad sam davno instalirao nove drajvere, na ns mi je bio ovaj problem :S
e ovako
1 znam kako ti je isto mi se to desavalo znaci steam ti vise zahtjeva rada pc-a.Tako da ako ti je komp malo losiji jebavace te tako na steamu al zna se desavati takodjer ako imas neki virus pa on jebava...
btw ne davno sam sistem dizao i ev sad je fps i na steamu i NS 100 pa vidi kako ces
scan steam folder, ako ne pomogne obrises sve vezano za steam pa opet instal, pa ako to ne uspije, reinstall drivere od graficke, pa ako to ne uspije FORMAT, i ako opet bude tako, slab komp nista drugo ?